Følg

Hvad kan jeg gøre her?

Når du er logget på vores helpdesk, har du mulighed for at starte en supportsag, og se aktuelle sager og deres status.

Når du er logget på, finder du dine aktuelle sager ved at klikke på dit navn oppe i højre hjørne af siden her, og ved at vælge 'Mine aktiviteter'.

MEN det er ikke et krav at være logget på systemet her, for at få support på e-mail fra os.
Du kan altid sende en e-mail til os, og så vil du få svar på din afsender-adresse. Det er blot en ekstra mulighed at logge ind her, men kan være særligt relevant hvis du f.eks. har oprettet mange sager, eller ønsker at lukke en af dem selv.

Kommentarer

Drevet af Zendesk